LT Web Design - шаблон joomla Скрипты

WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

A webáruház kialakításánál két fontos cél van.

Egyrészt a webáruháznak, mindenekfelett felhasználóbarátnak kell lennie. Azaz az ügyfelek számára egyszerű, de minél pontosabb keresőt kell, hogy tartalmazzon. E mellett fontos, hogy a kínált termékről minél pontosabb leírást, vizuális anyagot (képek, videók, flash, gif, stb.) nyújtson. Különösen jó – főleg széles termék paletta esetén – ha a felhasználók saját véleménye is megjelenik termékenként, természetesen ajánlás formájában.

Másrészt fontos, hogy a keresőkben előkelő helyen szerepeljen. No, nem a webáruház, meg a márkaneve, mert az itt lényegtelen. Senki nem keres rá egy X nevű webáruházra. A vásárlók a termék nevét, típusát írják be, valamint azt hogy „új/használt”, vagy „eladó”.

Ezt pedig csak keresőoptimalizálással, (SEO/SEM) és online marketinggel lehet elérni.

Amit mi kínálunk: A két szempontot összekötjük, és párhuzamosan valósítjuk meg. Tehát technikailag felhasználó és keresőbarát webáruházat hozunk létre, sőt igény szerint akár hónapokon, éveken át dolgozunk az oldal folyamatos karbantartásán.

Amennyiben további információra van szüksége vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Elérhetőség

Studio Lajoie Kft.

1078 Budapest,

Nefelejcs utca 23.

Telefon: +36 20 266 2672

Email: studio@lajoie.hu 

Studio Lajoie Kft

Cégünk 2012 óta készít fő tevékenységként honlapokat. Emellett kezdetektől grafikai megoldásokban (logó, névjegykártya, stb.), keresőoptimalizálásban, domain regisztrációban, tárhely szolgáltatásban, rendszergazdai szolgáltatásokkal és fotózással álltunk ügyfeleink rendelkezésére.