LT Web Design - шаблон joomla Скрипты

MEGLÉVŐ HONLAP ÁTTERVEZÉSE, REDESIGN

Van egy honlapja, ami jó működik? Jó helyen szerepel a Google-ban, elég ügyfelet hoz, kinézetre is tetszik?

Hát persze, hogy soha nincs ilyen.

A keresésoptimalizálás, egy olyan munka, ami soha nem ér véget.Egyrészt mert a konkurencia folyamatosan azon dolgozik, hogy előkelőbb helyen szerepeljen, mint Ön, ráadásul a különböző keresők (Google, Bing, Yahoo, stb.) folyamatosan fejlesztik motorjaikat, új mátrixok, algoritmusok alapján dolgoznak. Ez akkor is törődést érdemel, ha Ön ebben a pillanatban elégedett.

Az ügyfélből soha nem elég! A piac folyton változik, és a hűség sokadik helyen szerepel a kiválasztás okai között. Akár mennyire is szeretnénk ezt hinni, vagy akár mennyire is kommunikálják ezt felénk a partnereink. Ha valami modernebb, frissebb azt ki akarjuk próbálni.

Ezért kell mindig megújulni.

Ezért azt javasoljuk Önnek, hogy ne sajnálja az időt és a pénzt, és pár évente frissítse weboldalát kinézet, tartalom és technikai szempontból. Legyen naprakész velünk. Mi megtartjuk weboldalából azt, ami jó és hozzátesszük azt, ami hiányzik.

Amennyiben további információra van szüksége vegye fel velünk a kapcsolatot. .

Elérhetőség

Studio Lajoie Kft.

1078 Budapest,

Nefelejcs utca 23.

Telefon: +36 20 266 2672

Email: studio@lajoie.hu 

Studio Lajoie Kft

Cégünk 2012 óta készít fő tevékenységként honlapokat. Emellett kezdetektől grafikai megoldásokban (logó, névjegykártya, stb.), keresőoptimalizálásban, domain regisztrációban, tárhely szolgáltatásban, rendszergazdai szolgáltatásokkal és fotózással álltunk ügyfeleink rendelkezésére.